Advies en analyse

Drie koopwaardige farmaceuten

Dinsdag 24 januari 2017 09:11

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Vorige week publiceerden we het overzicht van onze fundamentele kooptips van Nederlandse aandelen.

Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips van andere Europese en Amerikaanse aandelen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

De selectie die wij vandaag voor u hebben gemaakt, behelst drie koopwaardige farmaceuten.

Voor deze kooptips geldt dat ze van kracht blijven totdat we op deze website en in onze gratis dagelijkse nieuwsbrief expliciet een adviesverlaging (naar ‘houden’ of ‘verkopen’) vermelden.

De adviezen zijn de geldende adviezen; ze worden voortdurend gemonitord en zijn dus onverminderd van kracht.

De teksten gaan terug naar de datum waarop we voor de laatste keer uitgebreid aandacht aan dit fonds hebben besteed en zijn dus in tegenstelling tot de adviezen soms wel (enigszins) gedateerd.

Gilead schroeft verwachtingen terug (27 juli 2016)
De kwartaalcijfers van biotechconcern Gilead Sciences (GILD) stonden in het teken van tegenvallende verkopen van hepatitis C-medicijn Harvoni. De afzet van dit middel daalde met 29% tot $2,56 mrd. Dat was beduidend minder dan de $2,87 mrd waar analisten op hadden gerekend.
Lees meer

Alle prognoses kunnen in de prullenmand (30 juni 2016)
Defensieve aandelen als Johnson & Johnson, Merck, Novartis, Roche en Danone blijven koopwaardig. Meer offensief ingestelde beleggers kunnen na de sterke koersdalingen fundamenteel sterke financials oppikken zoals HSBC en Allianz.
Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven