Advies en analyse

Tien technische toptips

Dinsdag 31 januari 2017 08:44

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Volgende week publiceren we het overzicht van onze fundamentele kooptips van internationale aandelen.

Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor Nederlandse aandelen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

Deze week betreft het tien Nederlandse aandelen die al langere tijd op ‘kopen’ staan: tien technische toptips dus.

Voor deze kooptips geldt dat ze van kracht blijven totdat we op deze website en in onze gratis dagelijkse nieuwsbrief expliciet een adviesverlaging (naar ‘houden’ of ‘verkopen’) vermelden.

De adviezen zijn de geldende adviezen; ze worden voortdurend gemonitord en zijn dus onverminderd van kracht.

De teksten gaan terug naar de datum waarop we voor de laatste keer uitgebreid aandacht aan dit fonds hebben besteed en zijn dus in tegenstelling tot de adviezen soms wel (enigszins) gedateerd.

Accell
Accell kan opmars doorzetten (26 juli 2016)
Accell laat een belangrijke verbetering zien van het technische beeld. Nadat het aandeel maandenlang grotendeels zijwaarts heeft bewogen, is nu de geest uit de fles. Met een krachtige beweging hebben beleggers het aandeel boven de weerstand rond €21 getild.
Lees meer

Corbion
Corbion breekt door €23-grens (23 augustus 2016)
Corbion heeft een overtuigende doorbraak gemaakt en alles wijst op een voortzetting van de stijgende trend. We verhogen het advies naar ‘kopen’.
Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven