Advies en analyse

Zeven gebruikstips voor succesvol beleggen

Vrijdag 3 februari 2017 12:15

Beleggers Belangen is al zestig jaar de belangrijkste titel voor particuliere beleggers in Nederland. Ook in de nieuwe tijdschriftvormgeving blijft de belangrijkste informatie ongewijzigd.

Beleggers Belangen vormt al zestig jaar een inspiratiebron voor Nederlandse particuliere beleggers. De vormgeving van het tijdschrift is de afgelopen decennia telkens met de tijd meegegaan, maar de informatie is feitelijk al die jaren hetzelfde gebleven: welke aandelen en andere beleggingen raden wij u aan te kopen, te houden of te verkopen met het oog op een positief rendement. Ook bij de verandering van vormgeving die we deze week doorvoeren, blijft die formule onveranderd.

De geschiedenis van Beleggers Belangen wordt ook weerspiegeld in ons abonneebestand. Nog onlangs sprak ik een Haagse dame die al een halve eeuw een abonnement heeft en zij is zeker niet de enige zeer trouwe abonnee. Aan de andere kant mogen we ons jaarlijks ook verheugen op een gezonde toestroom van zowel jongere als oudere nieuwe abonnees. Wat al die lezers gemeen hebben, is hun leergierigheid. Logisch ook: een belegger is nooit uitgeleerd.

Naar aanleiding van zowel ons zestigjarig bestaan als de nieuwe vormgeving, neem ik de gelegenheid te baat om voor al die leergierige beleggers zeven tips te geven over hoe ze met Beleggers Belangen in de hand succesvol kunnen beleggen.

Tip 1
Spel de Koerswijzer

In de Koerswijzer vindt u wekelijks het bijgewerkte overzicht van onze fundamentele en technische adviezen op een groot aantal Nederlandse aandelen en andere Europese en Amerikaanse aandelen met de daarbij behorende kengetallen en met een horizon van twaalf maanden. Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Succesvol beleggen bereik je door in te stappen op het laagste punt, niet op het hoogste zoals nu...

    Ed 03 februari 2017 14:31:55