Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 6

Vrijdag 10 februari 2017 09:15

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Shake Shack
De koers van Shake Shack kende in 2016 flinke pieken en dalen en staat op dit moment 2,9% hoger dan een jaar geleden. Deze achtbaanrit was vooral het gevolg van positieve en negatieve kwartaalcijfers.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Tip: Ondergewaardeerde Franse uitzender
De tip van de week is een bedrijf dat marktaandeel wint, maar qua waardering achterblijft bij de grote jongens in de sector. Een overname van het bedrijf valt niet uit te sluiten, zeker nu de Europese economie aantrekt.

Superstock: Verzekeraar met groeipotentie
Onze Superstock is een Britse multinationale onderneming die zich richt op levensverzekeringen, algemene verzekeringen, bulk annuity contracts (waar de verzekeraar de toekomstige periodieke pensioenuitkeringen verzorgt), pensioenen en investeringen. Het is een van de weinige financials die ondanks de financiële crisis zijn goede trackrecord heeft behouden, mede door een sterke kostenfocus.

Gilead stelt teleur
Gilead stelt flink teleur met fors lagere omzetprognose.

Onze overige adviezen van deze week:

BinckBank gaat lastig 2017 tegemoet
BinckBank werd in 2016 geconfronteerd met lagere transactievolumes en een teruglopend beheerd vermogen. In 2017 zal de winst nauwelijks groeien.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven