Advies en analyse

Vier aandelen die Amerika sterk houden

Dinsdag 21 februari 2017 10:12

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Volgende week publiceren we het overzicht van onze fundamentele kooptips van Nederlandse aandelen.

Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor internationale aandelen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

Deze week betreft het een kwartet Amerikaanse aandelen waarvan wij op grond van fundamentele analyse ons koopadvies na bestudering van de jaarcijfers 2016 nog de afgelopen weken hebben geprolongeerd: vier aandelen die Amerika sterk houden dus.

Voor deze kooptips geldt dat ze van kracht blijven totdat we op deze website en in onze gratis dagelijkse nieuwsbrief expliciet een adviesverlaging (naar ‘houden’ of ‘verkopen’) vermelden.

DuPont
DuPont ligt goed op koers (25 januari 2017)
DuPont heeft een degelijk kwartaal achter de rug en ligt op koers om de fusie met Dow Chemical in het tweede kwartaal af te ronden.

Johnson & Johnson
Johnson & Johnson voorzichtig over 2017 (27 januari 2017)
Medicijnfabrikant Johnson & Johnson is terughoudend met de winstprognose voor 2017.

JPMorgan Chase
JPMorgan overtreft opnieuw de verwachtingen (17 januari 2017)
Hoewel de koers van JPMorgan de laatste maanden sterk is opgelopen, is de waardering van 13,1 maal de winst vanuit historisch oogpunt niet te hoog. Wel kunnen er op korte termijn wat winstnemingen plaatsvinden. Wij handhaven ons koopadvies.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven