Advies en analyse

Drie verse Nederlandse kooptips

Dinsdag 28 februari 2017 10:07

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Volgende week publiceren we het overzicht van onze technische kooptips van internationale aandelen.

Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips op basis van technische analyse voor Nederlandse aandelen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

Deze week betreft het drie verse kooptips: Nederlandse aandelen die wij zeer recent van het advies ‘kopen’ hebben voorzien.

Voor deze kooptips geldt dat ze van kracht blijven totdat we op deze website en in onze gratis dagelijkse nieuwsbrief expliciet een adviesverlaging (naar ‘houden’ of ‘verkopen’) vermelden.

De adviezen zijn de geldende adviezen; ze worden voortdurend gemonitord en zijn dus onverminderd van kracht.

ForFarmers
ForFarmers boekt records (21 februari 2017)
ForFarmers is minder dan een jaar beursgenoteerd. Na een moeizame start in de eerste maanden hebben beleggers het aandeel ontdekt.
Lees meer

Kardan
Kardan ontwaakt na winterslaap (21 februari 2017)
Bij Kardan is de status quo tussen vraag en aanbod doorbroken en het 40-weeks gemiddelde wijst na lange tijd weer omhoog. Wij waarderen ons advies dan ook op naar ‘kopen’.
Lees meer

PostNL
PostNL op eigen kracht omhoog (21 februari 2017)
PostNL laat regelmatig een opleving zien als gevolg van overnamenieuws. Nu lijkt het erop dat PostNL op eigen kracht de weg omhoog weet te vinden.
Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven