Advies en analyse

Populair deze maand: De derde beurscrash

Donderdag 2 maart 2017 10:21

Nu de maand februari achter ons ligt, geven wij u een overzicht van de best gelezen artikelen op BeleggersBelangen.nl.

Gratis artikelen:

7 februari: Tien Duitse aandelen van wereldklasse
Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

10 februari: De strijd der titanen met als inzet de 10 beste blue chips ter wereld
De Dow Jones Industrial Average is de thuisindex van de 30 belangrijkste aandelen van de Amerikaanse economie. De Dow Jones Global Titans 50 Index is met onder meer Royal Dutch Shell de mondiale tegenhanger hiervan. Wij namen de maat van de 50 belangrijkste blue chips ter wereld en vonden 10 aandelen voor de lange termijn.

3 februari: Dit zijn de 10 duurste aandelen ter wereld
Als belegger bent u in de eerste plaats geïnteresseerd in goedkope aandelen. Dure aandelen zijn echter niet noodzakelijkerwijs overgewaardeerd. Aan sommige aandelen hangt nu eenmaal een behoorlijk prijskaartje, tot aan de tegenwaarde van een koopwoning aan toe. Dit zijn de tien duurste.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • De éen zal het lucht noemen, de ander heeft een andere verklaring. Inderdaad nuchterheid zal neerdalen, maar dan is het voor menigeen al te laat.

    Ed 02 maart 2017 15:05:33
  • @Weird: je hebt gelijk, het is allemaal lucht, niks is gefundeerd ! Alleen allemaal praatjes. De geschiedenis herhaald zich. Binnenkort nuchterheid ?!

    PietUl 02 maart 2017 13:17:10
  • En daarom pleit ik er voor om je alvast voor te bereiden, in Amerika weten ze niet anders dan dat er een crisis aan komt,ze zijn daar een stapje voor. zo te zien. Hot topic in Amerika, maar hier hebben ze oogkleppen op. https://tinyurl.com/zqnjz96

    Ed 02 maart 2017 12:22:46