Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 10

Vrijdag 10 maart 2017 09:30

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Galapagos
Galapagos werd een jaar geleden getipt omdat na een koersdaling van bijna 30% een aantrekkelijk instapniveau was ontstaan met het oog op de veelbelovende pijplijn van het biotechbedrijf. Positieve onderzoeksresultaten van filgotinib – het belangrijkste middel in de pijplijn – en speculatie over een overname door Gilead Sciences hebben de beurskoers sindsdien een flinke duw in de rug gegeven.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Tip: Wereldspeler in de modebranche
Dit bedrijf is met een jaaromzet van circa $8,6 mrd een van de grootste modeconcerns in de wereld. Op de Amerikaanse thuismarkt heeft het te maken met een lastige retailmarkt, maar internationaal timmert de onderneming flink aan de weg. Een dubbelcijferige winstgroei lonkt.

Superstock: De fabriek van de toekomst
Deze onderneming maakt programmatuur waarmee bedrijven complexe machines ontwerpen, bestaande producten of diensten verbeteren én voor de trend waarbij steeds meer apparaten in verbinding staan met het internet.

Corbion manifesteert zich op potentiële groeimarkt
De vooruitzichten die Corbion voor 2017 schetst, geven aan dat de ebitda licht zal dalen. Gezien dit feit en een k/w van 15,4 verlagen wij ons advies.

Gemalto verrast na waarschuwing
De jaarcijfers van Gemalto waren voor beleggers een aangename verrassing. De omzetgroei was verwaarloosbaar, maar de winstmarge pakte wel duidelijk beter uit.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven