Advies en analyse

Drie koopwaardige Nederlandse financials

Dinsdag 14 maart 2017 10:22

Een keer in de maand maakt Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Gisteren publiceerden we het actuele overzicht van onze fundamentele kooptips voor Nederlandse aandelen.

Volgende week publiceren wij het overzicht van onze kooptips voor buitenlandse aandelen op basis van fundamentele analyse.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

Deze keer zijn dat drie tips van Nederlandse aandelen uit de financiële sector.

Voor deze kooptips geldt dat ze van kracht blijven totdat we op deze website en in onze gratis dagelijkse nieuwsbrief expliciet een adviesverlaging (naar ‘houden’ of ‘verkopen’) vermelden.

De adviezen zijn de geldende adviezen; ze worden voortdurend gemonitord en zijn dus onverminderd van kracht.

De teksten gaan terug naar de datum waarop we voor de laatste keer uitgebreid aandacht aan dit fonds hebben besteed en zijn dus in tegenstelling tot de adviezen soms wel (enigszins) gedateerd.

Aegon
Cijfers Aegon beter dan gedacht (20 februari 2017)
Aegon heeft 2016 afgesloten met een sterk vierde kwartaal. De marktomstandigheden verbeteren, wat onvoldoende in de waardering tot uitdrukking komt.

ASR
Verzekeraar ASR presenteert sterke jaarcijfers (22 februari 2017)
ASR heeft op veel punten betere jaarcijfers gepresenteerd dan de markt had verwacht.

ING
Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • 'Drie koopwaardige Nederlandse financials' is hetzelfde als dat Rutte zegt 'we zijn uit de crisis'…. En in zekere zin hebben die twee met elkaar te maken, financials kun je maar beter van af blijven zo vlak voor een crisis die niet gezien wordt.. De prestaties van het aandeel doen daar niets aan af, sterker nog, wijst op iets...

    Ed 14 maart 2017 11:37:20