Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 11

Vrijdag 17 maart 2017 10:01

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Succesvolle tip nog steeds koopwaardig
Een jaar gelden tipten wij de handelaar in edelmetalen Silver Wheaton. De reden daarvoor was dat de prijzen van edelmetalen tussen 2011 en 2016 zijn ingestort. Edelmetalen zijn echter niet bij te maken en zullen op de lange termijn dus altijd hun waarde behouden

Advieswijzigingen en tip van de week:

Tip van de week: een Europese bank met schaalvoordelen
De grootste bank in het Verenigd Koninkrijk heeft de meeste problemen uit de bankencrisistijd achter zich gelaten en is bijzonder kostenefficiënt. De onderliggende winstgevendheid is nu zichtbaar geworden.

Superstock CF Industries is op het dieptepunt van de cyclus
Terwijl producenten van industriële gassen zich kenmerken door een stabiele omzetgroei, bevinden kunstmestfabrikanten als CF Industries (CF) zich aan de andere kant van het spectrum. Door grote fluctuaties in vraag en aanbod schommelen de resultaten in deze sector sterk.

AMG maakt indruk
Enkele dagen na een grote lithiumorder maakt AMG prima cijfers bekend.

Onze overige adviezen van deze week:

Groeiplan Accell ambitieus
De verwachte wpa wordt naar aanleiding van de resultaten teruggeschroefd tot €1,59. Daarmee komt de k/w uit op 13,2. Het kan zijn dat er een mooi instapmoment ontstaat als de koersdaling verder doorzet. Voorlopig blijft het houdadvies echter van kracht.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven