Advies en analyse

Populair deze week: belangrijke vragen voor ervaren beleggers

Zaterdag 18 maart 2017 11:00

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl?

Gratis artikelen:

1. Dit zijn onze actuele kooptips van eigen bodem
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Hier vindt u het overzicht van onze fundamentele kooptips van Nederlandse aandelen.
Lees meer

2. Drie koopwaardige Nederlandse financials
Een keer in de maand maakt Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Dit keer zijn dat drie tips van Nederlandse aandelen uit de financiële sector.
Lees meer

3. Populair deze week: Drie internationale topaandelen
Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl?
Lees meer

4. Belangrijke vragen voor ervaren beleggers
Ook als u al jaren belegt, kan een kritische blik op de beleggingsstrategie veel opleveren. Dat blijkt ook uit de reacties van deelnemers aan de Beleggers Belangen Academy. Vier vragen die ervaren beleggers zich – zo nu en dan – moeten stellen.
Lees meer

5.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Beleggen is leuk, en vooral als het gratis kan. Bij de Giro kun je kiezen uit beleggingsfondsen die ze gratis aanbieden, besparen op transactiekosten leuk toch? De Giro-link, https://tinyurl.com/l2bqrny

    Frits H 20 maart 2017 03:27:01
  • Beleggen, als alles en iedereen het er over heeft, en dat is al even en gaat maar door.., kun je er maar beter niet aan beginnen. Een psychologisch iets heeft nu al 'beleggers' op het verkeerde been gezet, maar als je er naar geluisterd had was de overeenkomst met 2007 je waarschijnlijk wel opgevallen.. Kortom, er zijn genoeg signalen, buiten die van de beurzen zelf om, die aangeven dat 'beleggen' niet de beste optie is voor je geld. Zit je er tot je nek in is het verstandig er uit te gaan, maarja 'beleggers' zijn en blijven koppig, en kijken niet verder dan hun neus lang is...

    Ed 18 maart 2017 12:46:57