Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 13

Vrijdag 31 maart 2017 09:50

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk

Tipterugblik:Verifone Systems
VeriFone Systems werd een jaar geleden getipt op basis van de verwachting dat het concern kon profiteren van het groeiende aantal digitale betalingstransacties.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Tip van de week: snelle groeier in de online reclamemarkt
Er gaat een hele wereld schuil achter de advertenties op internetwebsites en in mobiele apps. Dit technologiebedrijf is een veelbelovend aandeel in deze snel groeiende markt.

Superstock: prijs is leidend bij winstgroei
De superstock van deze week is al geruime tijd een lieveling van ons. Het bedrijf is een lastpost voor grote Amerikaanse telecombedrijven als Verizon en AT&T.

Verliezen houden aan bij Kardan
Kardan heeft in het vierde kwartaal weer verlies geleden. De rentelasten wegen zwaar op het bedrijfsresultaat. Vanwege de onduidelijkheid rond de investeringsmaatschappij halen we het aandeel van onze watchlist.

Hoogtevrees bij Sif
Na de forse koerssprong van het aandeel sinds de beursgang vorig jaar mei, leidden de jaarcijfers van Sif Group wederom tot winstnemingen. Vele beleggers volgden vorige week al de verkoopaanbeveling van Kepler.

Fiat Chrysler: Beren op de weg; geen probleem
Met de zoektocht naar een betere brandstof, de zelfrijdende auto en veranderingen in het eigendomsmodel kan er van alles veranderen in de autosector.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Zou als Beleggers belangen maar niet zo scheutig zijn met 'advies', kan uiteindelijk terecht komen onder het kopje zorgplicht, of anders wel misleiding,een combinatie is ook mogelijk, en daar zit je als bedrijf niet op te wachten natuurlijk.. Markten hebben andere ideeën dan een lang staaltje bullishness zoals in de artikelen wordt gesuggereert...

    Ed 31 maart 2017 11:46:33