*

Advies & Analyse

Mexico komt sterk terug

vrijdag 31 maart 2017 16:55

Mexico komt sterk terug. Eind vorig jaar hadden beleggers het land afgeschreven na de verkiezing van Donald Trump. Een grensmuur in combinatie met hogere importheffingen boden ogenschijnlijk weinig perspectief voor beleggers. Toch publiceerden wij begin februari een positief artikel over de beurskansen in Mexico. En daarvoor hoeven beleggers niet eens ver weg. In Amsterdam noteert namelijk de indextracker op de Mexicaanse beursindex (ISIN: IE00B5WHFQ43).

In de weekgrafiek is te zien dat inmiddels een bodempatroon is afgerond met de doorbraak boven $108. Een verdere stijging ligt in het verschiet. Vooral ook omdat de Mexicaanse peso aan een opmars bezig is. Eens te meer wordt bevestigd dat op het dieptepunt van de vooruitzichten, na de verkiezing van Trump, het meeste leed al lang was verwerkt in de koers.

Lees ook: Pimco waarschuwt voor ‘ophaalbrug-kapitalisme’


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.