*

Advies & Analyse

Populair deze week: Survival of the fittest

zaterdag 1 april 2017 05:22

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl?

Gratis artikelen:

1. Rockefellers geheime liefde voor dividend
Begin deze week overleed David Rockefeller, de laatste kleinzoon van oliemagnaat John Rockefeller, op 101-jarige leeftijd. Hij was de enige telg uit de familie die in het bankwezen heeft gewerkt. David stond aan het hoofd van Chase Manhattan Bank en deelde met zijn grootvader de voorliefde voor dividendaandelen.
Lees meer

2. Een kwartet koopwaardige Nederlandse reuzen
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Deze week betreft het een kwartet Nederlandse reuzen: Shell, Unilever, ING en ASML.
Lees meer

3. Video: dit moet u weten over de ETF-portefeuille
In deze video leggen wij u uit wat u moet weten over de ETF-portefeuille.
Lees meer

4. Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 12
Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.
Lees meer

5. Dit zijn de tien duurste aandelen ter wereld
Als belegger bent u in de eerste plaats geïnteresseerd in goedkope aandelen. Dure aandelen zijn echter niet noodzakelijkerwijs overgewaardeerd. Aan sommige aandelen hangt nu eenmaal een behoorlijk prijskaartje, tot aan de tegenwaarde van een koopwoning aan toe. Dit zijn de tien duurste.
Lees meer

Betaalde artikelen:

1. Ex-dividendoverzit Europa en VS
De komende maanden zullen veel Europese aandelen ex-dividend gaan. Eerder deze week keken we al naar uitgebreid naar de Nederlandse beurs. Dit keer is het de beurt aan Europa en de Verenigde Staten.
Lees meer

2. 44 Nederlandse TA-kooptips
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.
Lees meer

3. Snurer blikt vooruit: Survival of the fittest
Volgende week zegt het Verenigd Koninkrijk formeel haar lidmaatschap van de Europese Unie op. Welke gevolgen zal de Brexit hebben voor de Britse economie? En wat met het pond sterling en Britse aandelen? Blijft de euro voortbestaan? Valt de Europese Unie verder uiteen? Allemaal vragen waar niemand een zinnig antwoord op weet. Of misschien toch op één vraag wel.
Lees meer

4. Nieuwe aankoop dividendportefeuille
De dividendportefeuille doet het met een rendement van 5,5% in 2017 prima, zeker gezien de zwakke dollar dit jaar.
Lees meer

5. Vijf interessante maar risicovolle Canadese pennystocks
Beleggers spreken op internet over een aantal veelbelovende Canadese pennystocks. De aandelen van deze veelal beginnende bedrijven kunnen bij succes verveelvoudigen. Er kleeft echter wel een erg groot risico aan dit soort aandelen.
Lees meer


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.