Advies en analyse

Populair deze week: Survival of the fittest

Zaterdag 1 april 2017 05:22

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl?

Gratis artikelen:

1. Rockefellers geheime liefde voor dividend
Begin deze week overleed David Rockefeller, de laatste kleinzoon van oliemagnaat John Rockefeller, op 101-jarige leeftijd. Hij was de enige telg uit de familie die in het bankwezen heeft gewerkt. David stond aan het hoofd van Chase Manhattan Bank en deelde met zijn grootvader de voorliefde voor dividendaandelen.
Lees meer

2. Een kwartet koopwaardige Nederlandse reuzen
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Deze week betreft het een kwartet Nederlandse reuzen: Shell, Unilever, ING en ASML.
Lees meer

3. Video: dit moet u weten over de ETF-portefeuille
In deze video leggen wij u uit wat u moet weten over de ETF-portefeuille.
Lees meer

4. Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 12
Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.
Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • 'Survival of the fittest', hoe toepasselijk, een boel portefeuilles, waar dan ook, hebben niet datgeen erin zitten wat 'werken' zal. Dat gaat een hoop gezweet opleveren, maar hoort wel een beetje bij survivalen….

    Vooruit 01 april 2017 12:57:19