Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 14

Vrijdag 7 april 2017 09:40

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk

Tip Terugblik: Mithra Pharmaceuticals
Precies een jaar terug tipten wij het Belgische biotechbedrijf Mithra Pharmaceuticals. Het bedrijf is gespecialiseerd in medicijnen gericht op de gezondheid van de vrouw.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Tip van de week: Akamai Technologies
De dienstverlener voor internetbedrijven heeft vele groeikansen en is ondanks de hype rond internet nog tegen een redelijke prijs te koop. Het bedrijf richt zich onder meer op clouddiensten en snelle internettoegang.

Kiadis heeft eerder geld nodig
Een investering in Kiadis kenmerkt zich door een zeer hoog risico, aangezien een fors deel van de beurswaarde verdampt na een tegenvaller in het ontwikkelingsproces van ATIR101. Het speculatieve koopadvies geldt dan ook voor beleggers die zich dat risico kunnen permitteren.

Onze overige adviezen van deze week:

Akzo is aan zet
PPG zal met een aanzienlijk hoger bod moeten komen wil zij de weerstand bij AkzoNobel breken. We wachten af.

Avantium voor durfal met geduld
De potentie van Avantium is groot, maar het risico ook. Een interessant aandeel dat alleen geschikt is voor mensen met geduld.

Dividend HAL aantrekkelijk
De definitieve jaarcijfers van HAL zijn ietwat beter dan de voorlopige versie. De gedaalde beurswaarde van Grandvision drukt de nettovermogenswaarde.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven