Advies en analyse

Commentaar: Gezocht: goede beleggingsideeën

Woensdag 12 april 2017 17:06

Bas Heijink, Martine Hafkamp, Geert Schaaij, Corné van Zeijl en natuurlijk Warren Buffett; er zit een grote variatie in antwoorden op de standaardvraag in onze rubriek ‘Belegger van de Week’ welke belegger de geïnterviewde particulier het meeste bewondert. Overigens is er ook een flinke groep die niemand in het bijzonder volgt en vooral op het eigen inzicht afgaat. Ook voor de laatste groep geldt echter dat ze altijd wel nieuwsgierig zijn naar hoe andere particuliere beleggers denken en doen.

Het succes van de ‘Belegger van de Week’ heeft ons dit jaar doen besluiten deze informatie uit te breiden met de ‘Belegger van de Maand’, een nieuwe rubriek waarbij wij iedere maand een video publiceren met één van onze abonnees. De werkwijze is hetzelfde als bij de rubriek in het blad. Alleen neemt in het ene geval een schrijvende redacteur contact met u op en in het andere geval een videoredacteur.

Om nog een stap verder te gaan, hebben wij onlangs ook een rubriek geïntroduceerd waarin u als belegger zélf kunt laten weten wat uw favoriete aandeel is. De eerste aflevering – over het favoriete aandeel van Jeffrey Mets – werd zeer goed gelezen. Overigens stellen wij wel degelijk journalistieke en inhoudelijke eisen aan deze bijdrages; een en ander moet wel goed en begrijpelijk zijn onderbouwd.

En om onze website verder ter verrijken, stellen we dit platform vanaf heden ook open voor beleggers die met een eigen video willen uitleggen waarin zij het liefst beleggen. De lezersvideo’s bestaan uit een korte tekst waarin u vertelt wie u bent, waarom u belegt en dus vooral wat uw favoriete belegging is. De video mag maximaal één minuut duren en moet wel in HD kwaliteit (met camera of telefoon) zijn opgenomen.

Schieten we met al die informatie van abonnees niet door? Wij denken van niet. Wij hebben niet de pretentie zelf alle beleggingsmogelijkheden te kunnen volgen en denken ook niet dat onder onze abonnees geen goede ideeën leven.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven