Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 15

Vrijdag 14 april 2017 09:45

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Henkel voldoet ruimschoots aan verwachtingen
Een jaar geleden tipten we Henkel, nadat de koers onder druk was komen te staan door zorgen over een Chinese groeivertraging. Sindsdien is het aandeel sterk opgeveerd en staan beleggers op een totaalrendement van 22,6%.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Tip van de week: Trek de stoute schoenen aan
Onze tip is een winkelketen die in tegenstelling tot veel andere detailhandelaren wel groeit. Het heeft ook een goede financiële positie. Desondanks is de waardering niet hoog, en daarmee is het aandeel koopwaardig.

Accsys timmert flink aan de weg
Het aan de lokale markt genoteerde houtveredelingsbedrijf Accsys heeft twee belangrijke financiële deals gesloten om de productie van haar twee veelbelovende fabricaten naar een veel hoger plan te tillen.

Onze overige adviezen van deze week:

Pon Holdings brengt bod uit op Accell
Fietsenfabrikant Accell maakte dinsdag 11 april bekend dat het een bod heeft ontvangen van Pon Holdings. De laatstgenoemde onderneming voert onder meer merken zoals Gazelle en Santa Cruz, terwijl Accell bekend is van Batavus, Sparta en Koga.

Unilever wil groei versnellen in reactie op afgewezen bod Kraft Heinz
In reactie op het bod van Kraft Heinz heeft Unilever na een oriënterend overleg met beleggers een plan tot groeiversnelling bekendgemaakt dat aansluit bij de oude plannen.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven