Advies en analyse

Technisch beeld AEX blijft uitstekend

Vrijdag 14 april 2017 12:15

Het technische beeld van de AEX-index blijft uitstekend. Desondanks nemen wij enige aarzeling waar om duidelijk afstand te nemen van de weerstand rond 510. Op dit moment beweegt de AEX-index schoorvoetend boven dit niveau. Het gebrek aan overtuiging maakt de index echter kwetsbaar voor een tijdelijke correctie. Ook het feit dat de Nederlandse beursgraadmeter stukken harder is opgelopen dan de rest van Europa maakt een pas op de plaats logisch.

Een beweging naar de onderkant van het stijgend trendkanaal rond 480 is mogelijk en doet niets af aan het positieve trendbeeld op lange termijn. Voor koopjesjagers is het zelfs een kans om op lagere niveaus in te stappen. Op de langere termijn verwachten wij wel een voortzetting van het patroon van hogere toppen en bodems. Daarbij blijft het koersdoel staan op 550.

Lees ook: AEX worstelt rond de 510


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Je vergeet iets te vermelden. Want… Een koersdoel voor ogen met geen uitleg, het is niets..

    Ed 14 april 2017 12:32:37