Advies en analyse

Veertien koopwaardige Nederlandse smallcaps

Dinsdag 25 april 2017 09:11

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen abonnees twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Gisteren publiceerden wij 47 Nederlandse TA-kooptips, het overzicht van Nederlandse favorieten op basis van technische analyse. Volgende week publiceren we het overzicht van onze technische kooptips van andere Europese en Amerikaanse aandelen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Deze week betreft het 14 koopwaardige Nederlandse smallcaps.

Accell
Accell zoekt nieuwe energie (31 januari 2017)
Accell is de laatste maanden verzwakt, maar wij verwachten dat het aandeel de weg omhoog zal terugvinden. In het algemeen is het technische beeld nog positief. Het koopadvies blijft dan ook gehandhaafd.

Acomo
Acomo toont scherp herstel (11 april 2017)
Na een indrukwekkend herstel heeft Acomo de stijgende trend weer opgepakt. Rond €24,50 verwachten wij verkoopdruk, maar Acomo zal ook deze horde overwinnen. Wij verhogen het advies naar ‘kopen’.

AMG
AMG: correctie zou niet slecht zijn (18 april 2017)
De koers van AMG is zodanig gestegen dat er mogelijk een nieuwe correctie op komst is. Dat zou voor het technische beeld alleen maar gezond zijn. Wij herhalen ons koopadvies.

Fagron
Fagron: explosieve voortzetting stijgende trend (14 februari 2017)
Al sinds medio 2016 zit Fagron in een stijgende trend.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven