Advies en analyse

Zonnige periode voor Turkse beurs

Donderdag 4 mei 2017 18:15

De Turkse beurs heeft een draai gemaakt waardoor het technische beeld positief is geworden. Begin dit jaar zag dat er anders uit met Turkse beurskoersen onder het 40-weeks gemiddelde. Met de stijging boven dit gemiddelde en boven de dalende weerstandslijn is een nieuwe zonnige periode aangebroken op de Turkse beurs. Voorlopig verwachten wij dat de nieuwe stijgende trend kan worden voortgezet.

Een richtpunt in de komende weken voor de LYXOR ETF Turkey (FR0010326256) is een tweetal oude koerstoppen rond €48. Mogelijk is er meer potentieel op de langere termijn met koersen in de richting van €60. Als onderdeel van het segment opkomende markten is Turkije een kleine allocatie binnen de wereldwijde aandelenportefeuille meer dan waard. Daarom geven wij een nieuw koopadvies af voor Turkse aandelen.

Lees ook: Bayer nadert koersdoel op €115


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website


Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Eén zwaluw maakt nog geen zomer…en, éen correctie omhoog nog geen bullmarkt….

    Ed 04 mei 2017 19:21:57