Advies en analyse

Acht aandelenfavorieten uit april

Dinsdag 9 mei 2017 09:07

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen abonnees twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Gisteren publiceerden wij onze Nederlandse koopadviezen, het overzicht van 20 Nederlandse favorieten op basis van fundamentele analyse.

Volgende week publiceren we het overzicht van onze fundamentele kooptips van tientallen andere Europese en Amerikaanse aandelen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

Deze week betreft het acht aandelen waarvan we op basis van de kwartaalcijfers in april een koopadvies hadden gegeven of herhaald.

Accsys
Accsys timmert flink aan de weg (11 april)
Het aan de lokale markt genoteerde houtveredelingsbedrijf Accsys heeft twee belangrijke financiële deals gesloten om de productie van haar twee veelbelovende fabricaten naar een veel hoger plan te tillen.

Heineken
Heineken verrast met volumegroei (19 april)
Tegen de verwachting in heeft Heineken in het eerste kwartaal op eigen kracht meer bier weten te verkopen. Azië-Pacific en Europa compenseerden de lastige markten elders.

ASMI
ASMI komt Eminence tegemoet (24 april)
Voor de tweede keer heeft een oproep van een aandeelhouder (Eminence Capital) tot gevolg dat ASMI een deel van het aandelenbelang in ASM Pacific zal verkopen.

Pershing Square
Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven