Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 19

Vrijdag 12 mei 2017 10:40

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Prachtig rendement op bandenfabrikant
De tip op Michelin heeft een prachtig rendement van 34,5% opgeleverd. Dit rendement bestaat uit een koerswinst van 31,4% en 3,1% dividend. De operationele resultaten waren afgelopen jaar ook goed, het volume nam met 2,1% toe terwijl de winst met 43% steeg en de vrije kasstroom met 57% omhoog ging.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Zendmasten met een stijgend rendement
Dit bedrijf verhuurt ruimte op zendmasten aan providers van onder andere mobiele telefonie. Een stijgend aantal klanten zorgt daarbij voor een hogere winstgevendheid.

Superstock: Scandinavische tabaksfabrikant
Dit bedrijf heeft sterke posities in zowel Europa als de Verenigde Staten en behoort met een k/w van circa 15 tot de goedkopere fondsen binnen de sector

Herstel bij Ordina komt maar niet van de grond
Al jaren werkt Ordina vergeefs aan een succesvolle turnaround. Nu de marktomstandigheden langzaamaan wat verbeteren, vormt het vinden en vasthouden van goed personeel de bottleneck voor snellere groei.

Onze overige adviezen van deze week:

Ahold Delhaize rekent op betere tijden
Grootgrutter Ahold Delhaize verwacht verbetering in de belangrijkste markt, de Amerikaanse.

Akzo nog altijd niet klaar met PPG
AkzoNobel wijst voor de derde maal een overnamebod van PPG af.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven