Advies en analyse

Populair deze week: Tien verse Nederlandse kooptips

Zaterdag 13 mei 2017 11:11

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl?

Gratis artikelen:

1. Advieswijzigingen en Tip Beleggers Belangen week 18
Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.
Lees meer

2. KVW’s IPO: It’s probably overpriced, maar doe er je voordeel mee
Op de dag af precies een jaar nadat SIF zijn beursdebuut maakte, verwelkomt Amsterdam op vrijdag 12 mei de primaire emissie van VolkerWessels. In september 2003 verdween het bouwbedrijf geruisloos van de tickertape. Niet weinig verrassend: de eerste handelsdag van een aandeel wordt vaak vergezeld van een feestje, de laatste niet.
Lees meer

3. De aantrekkelijkste aandelen voor op de plank
Opkomende markten en de ontwikkelde wereld hebben met meerdere onderwerpen stuivertje gewisseld. Nieuwsgierig wat Facebook, Instagram en WhatsApp de komende jaren gaan introduceren? Kijk dan naar WeChat van Tencent.
Lees meer

4. Acht aandelenfavorieten uit april
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen abonnees twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven