Advies en analyse

Nieuwe, gratis Nederlandse koopadviezen

Dinsdag 23 mei 2017 09:46

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse. Het aantal aandelen staat op een record: voor maar liefst vijftig Nederlandse fondsen geven wij een TA-kooptip.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Deze week zijn dit drie aandelen die wij vanwege hun opvallende prestaties recentelijk hebben opgewaardeerd van ‘houden’ naar ‘kopen’.

Intertrust
Toekomst ziet er zonnig uit voor Intertrust (9 mei)
Intertrust laat een overtuigende verbetering van het technische beeld zien. Wij verwachten de komende maanden hogere koersen, en stellen het advies naar boven bij: ‘kopen’.
KPN
KPN in één klap naar stijgende trend (16 mei)
KPN heeft in korte tijd een metamorfose naar een stijgende trend doorgemaakt. Wij gaan ook voor de komende maanden uit van hogere koersen, en verhogen het advies naar ‘kopen’.
Sligro
Sligro breekt uit onder hogere beursomzetten (2 mei)
Sligro verdient een vers koopadvies. Het aandeel heeft definitief de weg omhoog te pakken, nu eindelijk de weerstand rond €36 is doorbroken.

Volgende week publiceren we het overzicht van onze technische analyse-kooptips van buitenlandse aandelen.

Tip: Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven