Advies en analyse

Drie gratis Europese toptips

Dinsdag 30 mei 2017 12:36

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor buitenlandse aandelen op basis van technische analyse. Het aantal internationale aandelen waarvoor wij een kooptip geven is inmiddels uitgegroeid tot zestig.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Onder onze nieuwe TA-kooptips zijn vooral Europese aandelen. Drie van deze nieuwkomers zijn zijn nu gratis toegankelijk:

Engie
Engie weer geliefd onder beleggers (11 mei)
Engie weet het tij te keren, nadat het begin dit jaar een dieptepunt neerzette binnen de langjarige dalende trend. Beleggers zien het aandeel duidelijk zitten.

Nestlé
Nestlé bereikt recordniveau (18 mei)
Nestlé is dit jaar bezig met een indrukwekkende opmars. Met een nieuw koopadvies hoort Nestlé thuis in een brede Europese beleggingsportefeuille.

Orange
Orange breekt door en zet opmars voort (18 mei)
Voorlopig is er nog voldoende opwaarts potentieel voor de huidige verse, stijgende trend. Niets houdt ons tegen om het advies voor Orange te verhogen naar ‘kopen’.

Volgende week publiceren we het overzicht van onze technische analyse-kooptips van buitenlandse aandelen.

Tip: Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven