Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 22

Vrijdag 2 juni 2017 09:51

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Sturgeon Capital Iran Fund
Begin 2016 werden de economische sancties van de Europese Unie en de Verenigde Naties tegen Iran opgeheven. Het gevolg was dat Europese bedrijven zaken mochten gaan doen in Iran. Het Britse fonds Sturgeon Capital Iran Fund (KYG8538V1243) was één van de eerste die met een Iran-fonds kwam. Wij waren enthousiast.

Advieswijzigingen en tip van de week:

James Fisher & Sons, Rightmove, Micro Focus: Alle Britse kooptips keurig in de plus
Ondanks de Brexit zagen we in augustus nog koopwaardige aandelen op de beurs van London. We bekijken hoe het onze vijf tips is vergaan en onderzoeken of de aandelen ook nu nog koopwaardig zijn.

Tip van de week: Elektronicaconcern verlegt de focus naar marge
Sony ontleende veel prestige aan het grote marktaandeel in verschillende segmenten en het innovatieve karakter. Beleggers zijn echter veel meer gebaat bij een grotere focus op de winstmarge waar het concern nu op inzet.

Superstock: Consolidator in Duitsland
United Internet is in het verleden vaker langsgekomen als kooptip of Superstock. De laatste keer was een klein jaar geleden (1 juli 2016). We blijven echter enthousiast. Op 12 mei 2017 maakte de internetdienstverlener bekend telecombedrijf Drillisch te hebben over genomen, of beter, er een meerderheidsbelang in te nemen.

Onze overige adviezen van deze week:

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven