Advies en analyse

AEX klaar voor nieuwe impuls

Vrijdag 2 juni 2017 12:28

Voorlopig zien wij geen beren op de weg omhoog die de AEX-index nog heeft af te leggen. Het technische beeld is uitstekend, zeker nadat in maart de weerstand rond 510 werd gebroken. Het meerjarige hoogtepunt dat hiermee werd bereikt is een teken van kracht. De kleine correctie die de AEX-index op dit moment doormaakt, brengt geen schade toe aan het positieve trendbeeld.

Zelfs een terugval naar 510 biedt alleen maar kansen om op lagere niveaus in te stappen. Vlak daaronder, rond 490, komt de stijgende steunlijn in beeld als uiterste vangnet voor overtollige aanbod. Ergens tussen het huidige niveau van 528 en 490 verwachten wij een hogere bodem in de weekgrafiek en een nieuwe impuls aan de stijgende trend. Op een termijn van meerdere maanden richten wij ons nog steeds op het koersdoel op 560.


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor deze aandelen? U kunt zich als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


The post AEX klaar voor nieuwe impuls appeared first on Beleggers Belangen.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Het valideren van een niveau, 560, vraagt inderdaad weinig fantasie, gewoon doortrekken van wat er al is… Waarom Beleggers Belangen geen indicatoren gebruikt, het blijft een raadsel.Waarschijnlijk is de beurs voor hen zelf éen groot raadsel, maar dóen alsof ze het begrijpen… Maargoed, de grafiek alleen al is eigenlijk éen grote indicator, en daar rolt iets uit.., maar je moet het wel zien!..

    Ed 02 juni 2017 15:24:46