Advies en analyse

Populair deze week: Aandelen voor de eeuwigheid

Zaterdag 3 juni 2017 09:00

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl?

Gratis artikelen:

1. Aandelen voor de eeuwigheid
Welke aandelen zijn geschikt als eeuwigdurende belegging? Eigenlijk bestaan ze niet, want voor elk aandeel in uw beleggingsportefeuille vindt u vroeg of later een beter exemplaar. Als u aandelen wilt kopen voor de lange termijn en niet voornemens bent om ze in de komende jaren te verkopen, kijk dan eens naar deze Amerikaanse, Europese en Nederlandse bedrijven.
Lees meer

2. 11 ongemakkelijke waarheden over beleggen
De beurswereld is vergeven van citaten, gezegden en spreekwoorden die beleggers voor blunders, psychologische valkuilen en de eigen hebzucht moeten behoeden, en die een zo hoog mogelijk rendement opleveren. Er zijn echter ook een aantal storende waarheden over beleggen, die uw bank of vermogensbeheerder u liever niet vertelt.
Lees meer

3. Hoe China de volgende aandelencrash voorspelt
China is de werkplaats van de wereld, waardoor Chinese bedrijven goed zicht moeten hebben op de wereldwijde conjunctuurcyclus. Immers, trekt de wereldeconomie aan, dan is er meer behoefte aan Chinese producten. Vertraagt de wereldeconomie, dan daalt de wereldwijde behoefte aan Chinese producten.
Lees meer

4. Opleiding: gestructureerd opbouwen van vermogen
Gestructureerd opbouwen van vermogen is een toegankelijke en interactieve opleiding, waarin u leert op efficiënte wijze een beleggingsportefeuille samen te stellen die past bij uw financiële doelen.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven