*

Advies & Analyse

Populair deze week: Aandelen voor de eeuwigheid

zaterdag 3 juni 2017 09:00

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl?

Gratis artikelen:

1. Aandelen voor de eeuwigheid
Welke aandelen zijn geschikt als eeuwigdurende belegging? Eigenlijk bestaan ze niet, want voor elk aandeel in uw beleggingsportefeuille vindt u vroeg of later een beter exemplaar. Als u aandelen wilt kopen voor de lange termijn en niet voornemens bent om ze in de komende jaren te verkopen, kijk dan eens naar deze Amerikaanse, Europese en Nederlandse bedrijven.
Lees meer

2. 11 ongemakkelijke waarheden over beleggen
De beurswereld is vergeven van citaten, gezegden en spreekwoorden die beleggers voor blunders, psychologische valkuilen en de eigen hebzucht moeten behoeden, en die een zo hoog mogelijk rendement opleveren. Er zijn echter ook een aantal storende waarheden over beleggen, die uw bank of vermogensbeheerder u liever niet vertelt.
Lees meer

3. Hoe China de volgende aandelencrash voorspelt
China is de werkplaats van de wereld, waardoor Chinese bedrijven goed zicht moeten hebben op de wereldwijde conjunctuurcyclus. Immers, trekt de wereldeconomie aan, dan is er meer behoefte aan Chinese producten. Vertraagt de wereldeconomie, dan daalt de wereldwijde behoefte aan Chinese producten.
Lees meer

4. Opleiding: gestructureerd opbouwen van vermogen
Gestructureerd opbouwen van vermogen is een toegankelijke en interactieve opleiding, waarin u leert op efficiënte wijze een beleggingsportefeuille samen te stellen die past bij uw financiële doelen.
Lees meer

5. Column: Zijn technologieaandelen in 2017 overgewaardeerd?
De afgelopen vijf jaar zijn Amerikaanse technologieaandelen als een raket gegaan. De technologieaandelen in de Amerikaanse S&P500 zijn in die periode met 72% gestegen. De fundamentele index is een mooi instrument om te kijken of technologieaandelen weer in een zeepbel zitten.
Lees meer

Betaalde artikelen:

1. Tip dividend: Onterechte afstraffing door uitblinker
De Amerikaanse warenhuisketens verliezen dit jaar vele tientallen procenten op de beurs, waarbij ook de kwalitatief betere aandelen meegesleurd worden in het negatieve sentiment.  De onderlinge verschillen zijn echter groot met één aandeel als absolute uitblinker.
Lees meer

2. De 15 favoriete aandelen van Credit Suisse
De US Focus List van Credit Suisse bestaat uit de beste researchideeën van de analisten van de bank. In 2017 werden er vijf nieuwe aandelen toegevoegd, met als laatste wapenfeit de toevoeging van US Foods op 15 mei.
Lees meer

3. Snurer blikt vooruit: Niet elke verandering is een verbetering
Over tien jaar beleggen we anders dan nu. Ook het aandeel van de computer in het beleggingsproces zal groter zijn. Big data, blockchain, fintech, robotadvies en smartbèta’s worden gemeengoed. Hierdoor evolueert de dynamiek van de markten, wijzigt onze kijk op aandelen en veranderen de spelregels.
Lees meer

4. Hier met dat dividend!
Sommige aandelen verhogen elk jaar het dividend terwijl andere bedrijven voor een meer geleidelijke verhoging van hun uitkering kiezen. Ook zijn er bedrijven die hun dividend jarenlang constant houden, ook al is er ruimte genoeg om de uitkering op te krikken.
Lees meer

5. Tien buitenlandse TA-kooptips
Eens per maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Hieronder in alfabetische volgorde het overzicht van onze kooptips van buitenlandse aandelen, gebaseerd op technische analyse.
Lees meer


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


The post Populair deze week: Aandelen voor de eeuwigheid appeared first on Beleggers Belangen.