Advies en analyse

Zeven koopwaardige Nederlandse smallcaps

Dinsdag 6 juni 2017 11:23

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van fundamentele analyse. Volgende week herhalen wij dat voor buitenlandse aandelen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Vandaag: zeven koopwaardige Nederlandse smallcaps.

Accsys
Accsys timmert flink aan de weg (11 april 2017)
Het aan de lokale markt genoteerde houtveredelingsbedrijf Accsys heeft twee belangrijke financiële deals gesloten om de productie van haar twee veelbelovende producten naar een veel hoger plan te tillen.

AND
AND nog steeds ondergewaardeerd (20 maart)
De kaartenmaker werd op de beurs afgestraft vanwege het ontbreken van positieve verrassingen. Wat ons betreft ligt AND echter nog steeds op de koers die het een aantal jaren geleden heeft ingezet, en die leidt omhoog.

Fagron
Is Fagron een mogelijk overnamedoelwit? (27 april)
In november 2015 leek het zo goed als zeker dat Fagron via een overname van de beurs zou verdwijnen. Het bedrijf dreigde te bezwijken onder de hoge schuldenlast en was in gesprek met vijf potentiële kopers.

ForFarmers
Pas op de plaats voor ForFarmers (16 maart)
ForFarmers is het lastige jaar 2016 redelijk goed door­gekomen. De vooruitzichten voor de komende jaren zijn aanzienlijk beter.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven