*

Advies & Analyse

Populair deze week: Zeven koopwaardige Nederlandse smallcaps

zaterdag 10 juni 2017 08:30

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl?

Gratis artikelen:

1. Advieswijzigingen uitgelicht
Vorige maand voelden veel analisten zich geroepen om over ArcelorMittal en ING Groep te berichten. Niettemin was het Air France-KLM dat van hen de meeste upgrades kreeg. Kortom, het maandelijkse overzicht met opmerkelijke advieswijzigingen waaronder ook enkele initiële adviezen, zoals voor Avantium en VolkerWessels.
Lees meer

2. Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 23
Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.
Lees meer

3. Aandelen voor de eeuwigheid
Welke aandelen zijn geschikt als eeuwigdurende belegging? Eigenlijk bestaan ze niet, want voor elk aandeel in uw beleggingsportefeuille vindt u vroeg of later een beter exemplaar. Als u aandelen wilt kopen voor de lange termijn en niet voornemens bent om ze in de komende jaren te verkopen, kijk dan eens naar deze Amerikaanse, Europese en Nederlandse bedrijven.
Lees meer

4. AEX klaar voor nieuwe impuls
Voorlopig zien wij geen beren op de weg omhoog die de AEX-index nog heeft af te leggen. Het technische beeld is uitstekend, zeker nadat in maart de weerstand rond 510 werd gebroken.
Lees meer

5. Beleggers Belangen Academy: waarom wij niet in vastgoed beleggen
In de verschillende portefeuilles van de opleiding Gestructureerd Opbouwen van Vermogen zitten geen ETF’s met als onderliggende waarde vastgoed. Dit komt omdat er direct en indirect al vastgoedbeleggingen in onze portefeuilles zitten,
Lees meer

Betaalde artikelen:

1. Zeven koopwaardige Nederlandse smallcaps
Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Vandaag: zeven koopwaardige Nederlandse smallcaps.
Lees meer

2. Snurer blikt vooruit: zeepbel of gouden zwaan
Strategen kijken met argusogen naar de historisch lage stand van de VIX-index. Zij vrezen dat de hel losbreekt als op de aandelenmarkten de volatiliteit terugkeert. Maar risico is wel een mes dat aan twee kanten snijdt.
Lees meer

3. Concurrenten Intel erg geliefd onder beleggers
Wie aan computerchips denkt, denkt aan Intel. In bijna alle computers zitten chips en componenten van Intel. Het in 1968 opgerichte Amerikaanse bedrijf is dé grote marktleider en laat de concurrentie ver achter zich.
Lees meer

4. Nieuwe oogst Holandse kooptips
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Vandaag het overzicht van onze fundamentele kooptips van Nederlandse aandelen, met een aantal exemplaren uit de nieuwe oogst van de afgelopen weken.
Lees meer

5. Het Zwitserlevengevoel in telecom en televisie
De aandelenmarkten zijn fors gestegen en beleggers beginnen meer risico’s te nemen. Veilige aandelen hebben hierdoor wat van hun glans verloren maar kunnen wel degelijk een goed en consistent rendement bieden. Juist daarom is het nu verstandig om wat minder risico te nemen en te investeren in een bedrijf als Swisscom.
Lees meer


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


The post Populair deze week: Zeven koopwaardige Nederlandse smallcaps appeared first on Beleggers Belangen.