Advies en analyse

Populair deze week: Zeven koopwaardige Nederlandse smallcaps

Zaterdag 10 juni 2017 08:30

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl?

Gratis artikelen:

1. Advieswijzigingen uitgelicht
Vorige maand voelden veel analisten zich geroepen om over ArcelorMittal en ING Groep te berichten. Niettemin was het Air France-KLM dat van hen de meeste upgrades kreeg. Kortom, het maandelijkse overzicht met opmerkelijke advieswijzigingen waaronder ook enkele initiële adviezen, zoals voor Avantium en VolkerWessels.
Lees meer

2. Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 23
Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.
Lees meer

3. Aandelen voor de eeuwigheid
Welke aandelen zijn geschikt als eeuwigdurende belegging? Eigenlijk bestaan ze niet, want voor elk aandeel in uw beleggingsportefeuille vindt u vroeg of later een beter exemplaar. Als u aandelen wilt kopen voor de lange termijn en niet voornemens bent om ze in de komende jaren te verkopen, kijk dan eens naar deze Amerikaanse, Europese en Nederlandse bedrijven.
Lees meer

4. AEX klaar voor nieuwe impuls
Voorlopig zien wij geen beren op de weg omhoog die de AEX-index nog heeft af te leggen. Het technische beeld is uitstekend, zeker nadat in maart de weerstand rond 510 werd gebroken.
Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven