Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 24

Vrijdag 16 juni 2017 09:55

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Johnson Controls
Johnson Controls is een toeleverancier voor de auto-indu­strie (autostoelen en accu’s) en producent van controlesystemen voor gebouwen (airconditioning, brandveiligheid, ventilatie etc).

Tip van de week en Superstock:

Tip van de week: In elke Tesla zitten schroeven van dit Zwitserse bedrijf
Het Zwitserse bedrijf Bossard is een leverancier van onderdelen van de TeslaBossard maakt en verkoopt allerlei soorten schroeven en vergelijkbare producten die voor verbinding zorgen. Dat is lang niet zo aansprekend als Tesla zelf, maar Bossard is winstgevend, de omzet groeit ook en het aandeel is heel wat redelijker gewaardeerd.

Superstock: Sterk in virtuele infrastructuur
Citrix Systems biedt software­oplossingen voor digitale werkomgevingen, waarin werknemers beveiligde toegang hebben tot alle bedrijfsdata- en applicaties die zij dienen te gebruiken. Deze zogeheten Virtual Desktop Infrastructure (VDI) markt groeit snel en Citrix is hier goed gepositioneerd, mede dankzij een partnership met Microsoft.

Onze overige adviezen van deze week:

Lucas Bols groeit weer autonoom
Het is deze dagen geen pretje om jenever (en gin) te stoken. Dirkzwager Groep ging failliet en Nolet floreerde ook niet bij jenever. Lucas Bols onttrekt zich volgens de jaarcijfers over 2016/17 aan de malaise.

Talpa zet bod op TMG door
Talpa heeft een formeel tegenbod uitgebracht op TMG.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven