Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 25

Vrijdag 23 juni 2017 10:54

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Delphi Automotive
Het vooruitzicht van een groeiende vraag naar technologieën voor veiliger en zuiniger rijden was een jaar geleden het belangrijkste argument om Delphi Automotive aan te raden. De onderneming ontwikkelt oplossingen waarmee auto’s schoner, veiliger en slimmer worden. In die rol plukt Delphi de vruchten van de sterke afzet van de grote autobouwers.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Amazon legt bom onder Ahold Delhaize
De aankondiging van Amazon dat het de Amerikaanse supermarkt­keten Whole Foods wil overnemen (voor $13,7 mrd) kwam hard aan bij retailbedrijven als Ahold Delhaize.

McDonald´s groeit weer
De turnaround bij McDonald’s begint vruchten af te werpen. Vorig jaar is de autonome omzetgroei aanzienlijk versneld en lag de operationele winstmarge op een recordniveau. De restaurantketen verwacht de opgaande lijn door te kunnen trekken.

Schaduw Amazon valt ook over Tesco
De Britse grootgrutter Tesco realiseerde in het eerste kwartaal van 2017/18 (tot aan 27 mei) in het VK en Ierland een omzetstijging bij dezelfde winkels van 2,2%, bij een overigens gestegen inflatie. Die omzetstijging was een jaar eerder nog 0,3% geweest en over heel 2016/17 0,9%.

Tip van de week: Zweedse nieuwkomer met potentie
Dometic is marktleider met nicheproducten die vaak niet interessant genoeg zijn voor de bekende grote producenten van huishoudelijke apparatuur.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Ach, hoe hard is fundamenteel nu eigenlijk, het zijn enkel gedachtes over wat zou kunnen gaan gebeuren… Gedachtes, rationaliteit... Als een aandeel, of index, niet jouw kant is opgegaan, is het daarom!.. Gooi dat fundamentele overboord en pak het aan bij de bron, de prijs.

    Ed 23 juni 2017 11:53:15