*

Advies & Analyse

Die week die komen gaat: halfjaarlijkse strategen-analyse

zondag 25 juni 2017 09:24
  • Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 26 laten we uitvoerig onze drie vaste analisten Bob Homan (ING), George Raven (Insinger de Beaufort) en Rik Dhoest (Bank Nagelmackers) aan het woord. In dit halfjaarlijkse gesprek kijken ze terug op de financieel-economische ontwikkelingen in de afgelopen zes maanden. Daarnaast komen ze tot een aantal verwachtingen voor het komende halfjaar.

Verder gaan we uitgebreid in op de prestaties van onder meer Aegon en General Electric. Hieronder staat per dag aangegeven wanneer u welke onderwerpen op onze website kunt verwachten.

Om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van nieuw verschenen artikelen, is het raadzaam u te aan te melden voor onze dagelijkse gratis nieuwsbrief of om u voor specifieke onderwerpen aan te melden voor onze alerts (alleen voor abonnees).

Maandag 26 juni

Dinsdag 27 juni

Woensdag 28 juni

Donderdag 29 juni

Vrijdag 30 juni

Zaterdag 1 juli

Zondag 2 juli


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor deze aandelen? U kunt zich als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


The post Die week die komen gaat: halfjaarlijkse strategen-analyse appeared first on Beleggers Belangen.