Advies en analyse

3 gratis internationale smaakmakers

Dinsdag 27 juni 2017 10:42

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor internationale aandelen op basis van fundamentele analyse. Volgende week alle Nederlandse aandelen die wij op grond van fundamentele analyse aanbevelen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Vandaag: drie smaakmakende aandelen op het gebied van voedsel en drank.

Carrefour
Carrefour uit het verdomhoekje  (8 juni)
Het is een teken van kracht dat beleggers het aandeel Carrefour boven €22,50 hebben getild. Daar lag een flinke weerstand in de vorm van zowel de dalende weerstandslijn als het 40-weeks gemiddelde.

Coca-Cola
Coca-Cola weer in de belangstelling (2 juni)
Coca-Cola laat een sterke verbetering van het technische beeld zien. Met kracht weet het aandeel boven de weerstand rond $44 te breken. Dat is een belangrijke mijlpaal, waarmee een nieuwe stijgende trend zijn intrede doet.

Danone
Danone in opmars na krachtige doorbraak (1 juni)
Danone is duidelijk bezig aan een opmars. De koers van het aandeel is enkele weken geleden krachtig boven het 40-weeks gemiddelde gebroken. Daarmee geven beleggers aan voldoende vertrouwen te hebben in de toekomst van het aandeel.

                                           Lees ook: Heineken voegt zich bij onze tientallen TA-kooptips


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven