Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 26

Vrijdag 30 juni 2017 10:30

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Marathon Petroleum
Een jaar geleden gaven we een kooptip voor de Amerikaanse raffineerder Marathon Petroleum op een koers van $34,59. Het aandeel lag op dat moment fors onder druk, waardoor een prima koopmoment was ontstaan.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Takeaway.com verder onder vuur
De verlieslijdende maaltijdbezorger heeft z’n zinnen op Duitsland gezet, maar de concurrentie groeit er. Delivery Hero, de Duitse concurrent van Takeaway.com, komt met een emissie die €450-930 mln gaat opbrengen.

Tip van de week: Conglomeraat met forse onderliggende groei
Helen of Troy is actief in meerdere consumentenmarkten en kan bogen op een sterk trackrecord van winstgroei en kasgenererend vermogen. Het Amerikaanse concern staat aan de vooravond van een nieuwe groeifase.

Superstock: Marktleider in de commerciële luchtvaart
Het Amerikaanse Hexcel is wereldwijd een van de grootste producenten van koolstofvezel en composietmaterialen voor de luchtvaart, defensie en industrie. Omdat de investeringspiek achter de rug is, zal de vrije cashflow aanzienlijk stijgen. Dit biedt ruimte voor aandeleninkoop en overnames.

Onze overige adviezen van deze week:

Philips in de schijnwerper
Philips wordt genoemd als doelwit van een activistische belegger. De mogelijkheden om waarde vrij te spelen zijn echter beperkt en het is zeker geen uitgemaakte zaak dat het bestuur van Philips zal meewerken.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven