*

Advies & Analyse

Populair deze week: Deze 21 Nederlandse aandelen nu verkopen!

zaterdag 1 juli 2017 12:53

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl?

Gratis artikelen:

1. Vier gratis kooptips voor Nederlandse aandelen
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen. Vandaag: vier stevige Nederlandse aandelen.
Lees meer

2. Advieswijzigingen en Tip Beleggers Belangen week 25
Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.
Lees meer

3. 3 gratis onternationale smaakmakers
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen. Vandaag: drie smaakmakende aandelen op het gebied van voedsel en drank.
Lees meer

4. Advieswijzigingen uitgelicht
Juni was een drukke maand voor analisten. Het maandelijkse overzicht met spraakmakende advies- en koersdoelwijzigingen telt ditmaal maar liefst elf initiële adviezen en twintig dubbele advieswijzigingen. Vooral de ontwikkelingen rondom Air France-KLM, AkzoNobel, ASML, Philips Lighting en VolkerWessels vroegen om maatregelen.
Lees meer

5. Gratis kooptips: 3 solide farmaceuten
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen. In dit artikel: drie farmaceuten die wij aanbevelen.
Lees meer

Betaalde artikelen:

1. Deze 21 Nederlandse aandelen nu verkopen!
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden). Vandaag het overzicht van onze fundamentele verkooptips van Nederlandse aandelen.
Lees meer

2. Elke maand dividend: acht sterke aandelen
In de Verenigde Staten en Canada is de dividendfrequentie standaard veel hoger dan in Europa. Zo zijn er ook vele tientallen aandelen die een maandelijks dividend uitkeren. Ik zet er acht op een rijtje.
Lees meer

3. Op deze zes aandelen is het tijd om verlies te nemen
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden). Vandaag het overzicht van onze technische verkooptips van buitenlandse aandelen.
Lees meer

4. Dit zijn de wijzigingen in onze voorbeeldportefeuilles
In de zes voorbeeldportefeuilles van Beleggers Belangen zijn de afgelopen vier weken in totaal drie wijzigingen doorgevoerd. Bekijk ze hier.
Lees meer

5. Wij geven 64 internationale aandelen en een TA-kooptip
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden). Vandaag zetten we onze internationale TA-kooptips op een rijtje. Er zijn vier nieuwkomers bij: drie Europese en een Amerikaans aandeel kregen een verse kooptip. Eén aandeel (IBM) ging van ‘kopen’ naar ‘houden’. Daarmee is het aantal buitenlandse aandelen die wij tippen gestegen tot 64.
Lees meer


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


The post Populair deze week: Deze 21 Nederlandse aandelen nu verkopen! appeared first on Beleggers Belangen.