Advies en analyse

Gratis tips: aandelen die een stootje kunnen hebben

Dinsdag 4 juli 2017 11:16

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van fundamentele analyse. Volgende week alle internationale aandelen die wij op grond van fundamentele analyse aanbevelen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Vandaag: drie solide Nederlandse aandelen.

ASR
ASR maakt indruk (31 mei)
ASR heeft de afgelopen maanden geprofiteerd van het milde weer en het rustige klimaat op de financiële markten.

Besi
Het kan niet op bij Besi (25 april)
Besi is bezig om het beste resultaat ooit neer te zetten. Het bedrijf blijft de hoge verwachtingen bevestigen, we zien daarom geen reden ons koopadvies te veranderen.

TKH
TKH komt sterk uit startblokken (2 mei)
Het vierde kwartaal was een voorbode van wat komen ging. Het eerste kwartaal bevestigt de goede gang van zaken: 2017 wordt een topjaar voor TKH.

                                           Lees ook: Wij geven 64 internationale aandelen een TA-kooptip


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website

The post Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Krijgt het betalende lid ook zoiets slechts voorgeschoteld? ASR, is dan vast al in de portefeuille opgenomen, wat een ramp voor de leden!..

    Ed 04 juli 2017 12:12:33