Advies en analyse

Het beste van het web: 21 Nederlandse verkooptips

Donderdag 6 juli 2017 11:52

Wekelijks publiceren wij meerdere artikelen exclusief op onze website. Welke web-only artikelen mag u absoluut niet gemist hebben?

1. Deze 21 Nederlandse aandelen nu verkopen!
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele verkooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Deze week het overzicht van onze fundamentele verkooptips van Nederlandse aandelen.
Lees meer 

2. Onze lijst van solide Nederlandse aandelen
Afgelopen week hebben we onze fundamentele kooptips van Nederlandse aandelen voor u op een rijtje gezet. Het is een lijst met solide fondsen: alle aandelen die vier weken geleden op ‘kopen’ stonden, achten wij nog steeds koopwaardig.
Lees meer

3. Advieswijzigingen Uitgelicht
GRATIS Juni was een drukke maand voor analisten. Het maandelijkse overzicht met spraakmakende advies- en koersdoelwijzigingen telt ditmaal maar liefst elf initiële adviezen en twintig dubbele advieswijzigingen.
Lees meer

4. Elke maand dividend: acht sterke aandelen
In de Verenigde Staten en Canada is de dividendfrequentie standaard veel hoger dan in Europa. Zo zijn er ook vele tientallen aandelen die een maandelijks dividend uitkeren. We zetten er acht voor u op een rij.
Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Ach, van de 4 tips zitten er 3 in de verkeerde richting. Wat een score!..

    Ed 06 juli 2017 13:52:37