Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 28

Vrijdag 14 juli 2017 10:22

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Kering
Precies een jaar geleden gaven we een koopaanbeveling voor Kering, het Franse luxe-modehuis met merken als Gucci, Puma en Yves Saint Laurent. De koers is sindsdien verdubbeld.

Advieswijzigingen en tip van de week:

RoodMicrotec ligt op schema
De inkomsten van RoodMicrotec zijn in het eerste halfjaar met 19% opgelopen naar €5,8 mln. Die toename komt niet als een verrassing, aangezien de onderneming vorig jaar al aangaf dat de inkomsten (circa €10 mln in 2015) dankzij enkele grote nieuwe opdrachten met 75% gaan stijgen in de periode tot 2020.

Tip van de week: Voorloper op de markt voor elektrische auto’s
De alliantie Renault-Nissan was er vroeg bij op de markt voor elektrische auto’s. Al in 2010 werd de Nissan Leaf geïntroduceerd en inmiddels heeft het bedrijf ruim 250.000 elektrische auto’s verkocht, waar dat bij concurrenten nog geen 100.000 modellen zijn.

Superstock: Sterk alternatief in financiële dienstverlening
De resultaatontwikkeling van Ameriprise (AMP) is veel voorspelbaarder dan die van een zakenbank zoals Goldman Sachs. Het bedrijf heeft zich toegelegd op vermogensbeheer via verschillende kanalen.

Onze overige adviezen van deze week:

ASML zal niet teleurstellen, maar aandeel blijft duur
Volgende week woensdag (19 juli) zal ASML de resultaten van het tweede kwartaal publiceren. We gaan er vanuit dat de omzet ten minste op €1,9 mrd zal uitkomen.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven