Advies en analyse

AEX op zoek naar koopjesjagers

Vrijdag 14 juli 2017 15:09

In de komende weken kan de AEX het domein zijn van koopjesjagers. De weekgrafiek laat zien dat kopen aantrekkelijk is. Na de correctie vanaf het hoogtepunt rond 540 is de beursgraadmeter flink teruggevallen. Een verrassing was dat overigens niet en al weken speculeerden wij op een diepere correctie naar de steunzone rond 495-510. Deze zone komt tot stand in een combinatie van het 40-weeks gemiddelde aan de onderkant en het topniveau van 2015 aan de bovenkant. Daartussen loopt nog de stijgende steunlijn als extra cement voor de steunzone.

In onze ogen is het neerwaarts potentieel van de correctie van de laatste twee maanden nagenoeg bereikt. Wellicht nog een kleine flirt naar 495, maar de kansen op een spoedig herstel zijn groter. In het licht van de grotere en heersende stijgende trend verwachten wij richting het einde van het jaar een opmars naar 560.

Lees ook: Air France-KLM bezig met spektakelrace


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor deze aandelen? U kunt zich als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


The post AEX op zoek naar koopjesjagers appeared first on Beleggers Belangen.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven