Advies en analyse

Populair deze week: Drie concurrenten van Shell die wij zouden verkopen

Zaterdag 15 juli 2017 13:05

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl?

Gratis artikelen:

1. Drie concurrenten van Shell die wij zouden verkopen

Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen beschikbaar. Vandaag: Drie concurrenten van Shell die wij zouden verkopen
Lees meer

2. Gratis: vier formidabele aandelen
Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Vandaag: onze aanbevelingen voor drie Europese aandelen en een Amerikaans aandeel.
Lees meer

3. De tien dividendaandelen van dit moment
Bij elke kwartaalwisseling selecteert men bij Van Lanschot de tien aandelen met een dividendrendement van meer dan drie procent waarvan het dividend in hun ogen goed ondersteund is. Hoewel hoger niet altijd beter is, is een gemiddeld verwacht dividendrendement van 4,9% toch mooi meegenomen.
Lees meer

4. Welke aandelen tippen onze buren?
Onder het motto ‘Het gras is altijd groener aan de overkant’ trekken we erop uit. Op zoek naar de favoriete aandelen voor de tweede helft van het jaar. Welke fondsen worden door onze Belgische en Duitse collega’s getipt voor de rest van 2017? En zitten daar ook Nederlandse aandelen bij?
Lees meer

5.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven