*

Advies & Analyse

Gratis: drie fijne financials

dinsdag 18 juli 2017 10:46

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse. Volgende week alle buitenlandse aandelen die wij op grond van technische analyse aanbevelen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Vandaag: drie Nederlandse financials die wij aanbevelen.

Euronext
Euronext komt op adem (30 mei)
Nu de stijgende trend van Euronext pauzeert is een diepere correctie zeker mogelijk. Maar als dat gebeurt, is die correctie nog steeds onderdeel van de huidige stijgende trend.

ING
ING: weerstanden zijn er om te overwinnen (30 juni)
Onze verwachting is dat ING zal doorstoten tot boven €16. De huidige pauze in het koersverloop past immers nog binnen de contouren van de stijgende trend.

KAS Bank
KAS Bank klaar voor nieuwe opwaartse impuls (20 juni)
KAS Bank staat er goed voor. Het technische beeld is positief, zo werd duidelijk toen het aandeel eind maart boven de weerstand rond €9,70 wist uit te breken.

 

                                           Lees ook: Deze internationale aandelen tippen wij


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website

The post Gratis: drie fijne financials appeared first on Beleggers Belangen.