*

Advies & Analyse

Mexico is Trump-proof

vrijdag 21 juli 2017 13:01

Mexico is goed bestand tegen Donald Trump. Dat blijkt wel uit de opmars van de Mexicaanse beurskoersen nadat beleggers   waren bekomen van de eerste schrik door de verkiezingsuitslag. Na onze positieve artikelen van begin februari en eind maart verdient het land opnieuw een aanbeveling. In de weekgrafiek van de indextracker die de Mexicaanse beurs volgt (ISIN: IE00B5WHFQ43) wordt het positieve technische beeld bevestigd. Er is een nieuw hoogtepunt binnen de opwaartse trend te zien.

Wij verwachten dat deze trend zich voorlopig doorzet en dat de honger naar Mexicaanse aandelen nog lang niet is gestild. Elke correctie zien wij als een interessante koopkans, maar het is ongewis of het daadwerkelijk tot een koersaanpassing komt. Aan het einde van het beursjaar rekenen wij op hogere koersniveaus.

Lees ook: Rendementen tot 10% op Europese aandelen


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor deze aandelen? U kunt zich als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


The post Mexico is Trump-proof appeared first on Beleggers Belangen.