Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 30

Vrijdag 28 juli 2017 11:20

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: nog steeds inzetten op de Verenigde Staten
Een jaar geleden tipten wij de iShares 20+ Year Treasury Bond ETF. Dit zijn Amerikaanse staatsobligaties met een looptijd van 20 jaar of langer. Wij speelden daarmee in op een dalende lange Amerikaanse rente.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Gemalto stelt weer teleur met slechte cijfers en een verlaagde winstverwachting
Gemalto kwam eind vorige week met slecht nieuws: de omzet is gedaald in het tweede kwartaal. Dit komt door de tegenslag op de simkaart-markt. Vanwege de gang van zaken heeft Gemalto besloten €420 mln af te boeken op de waarde van de sim-activiteiten.

Vastned wil alleen de beste winkels
De rotatie van de vastgoedportefeuille van Vastned naar de mooiste winkelpanden in historische binnensteden is in de laatste fase beland. Het bedrijf keert terug naar een stabiele winst- en dividendgroei.

Omzet en winst Coca-Cola dalen fors
Coca-Cola is net als McDonald’s bezig met een refranchising-operatie. In het geval van het drankconcern gaat het om het op afstand zetten van de bottelactiviteiten en het zich terugtrekken uit deelnemingen.

Beleggers klaar met Intertrust
De beurskoers van Intertrust is dinsdag met 16% onderuitgegaan nadat de onderneming de verwachtingen voor het lopende jaar moest temperen. De omvang van de bijstelling vormt geen aanleiding voor een dergelijke afstraffing.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven