Advies en analyse

Gratis aandelentips van eigen bodem

Dinsdag 1 augustus 2017 10:29

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van fundamentele analyse. Volgende week alle internationale aandelen die wij op grond van fundamentele analyse aanbevelen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Vandaag drie aandelen van eigen bodem. Een daarvan is waarschijnlijk wat minder bekend, maar daarom nog niet onbemind: Holland Colours.

ASML
ASML breekt weer records
ASML heeft een omzet van €2,1 mrd behaald in het afgelopen tweede kwartaal, 20,8% hoger dan vorig jaar. De nettowinst steeg met 31,8% naar 466,3 mln. Deze resultaten waren hoger dan wat ASML drie maanden geleden had voorspeld.

Holland Colours
Groeiversnelling bij Holland Colours
We schrijven niet zo vaak over Holland Colours. Dat heeft vooral te maken met de liquiditeit van het aandeel op de beurs: er worden per dag weinig aandelen verhandeld.

Wessanen
Wessanen groeit met eigen merken
Organische voeding- en drankproducent Wessanen presenteerde tweedekwartaalcijfers die sterk leken op de eerstekwartaalcijfers. De omzet kwam nu uit op €160,8 mln, tegen €164,8 mln in het eerste kwartaal.

                                           Lees ook: Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven