Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 31

Vrijdag 4 augustus 2017 11:15

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: nog steeds inzetten op de Verenigde Staten
Een jaar geleden tipten wij de iShares 20+ Year Treasury Bond ETF. Dit zijn Amerikaanse staatsobligaties met een looptijd van 20 jaar of langer. Wij speelden daarmee in op een dalende lange Amerikaanse rente.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Goednieuwsshow bij Air France-KLM
Opmerkelijker dan de beter dan verwachte halfjaarcijfers was het bericht over de strategische allianties. Het gaat in totaal om €751 mln aan nieuw aandelenkapitaal dat aan Delta en China Eastern wordt uitgegeven tegen €10 per aandeel.

ArcelorMittal groeit cyclisch
ArcelorMittal profiteert vooralsnog vooral van hogere staal- en ijzerertsprijzen, maar ziet ook de wereldwijde vraag sterker aantrekken dan verwacht.

Tip van de week: Focus verleggen
Panasonic heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op de auto-industrie, om zo de lage marges op consumentenelektronica te compenseren. Hiervan begint het Japanse bedrijf nu de eerste vruchten te plukken.

Superstock: Hornbach
Het Duitse Hornbach is niet alleen een bedrijf in bouwmaterialen; het heeft ook een vastgoedtak. Het concern is behalve in Duitsland actief in acht andere landen. Zij groeien door gunstiger marktomstandigheden sneller en vormen inmiddels 42% van de omzet.

Onze overige adviezen van deze week:

Aalberts lost belofte in
Aalberts Industries heeft zijn strategische doelen behaald.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven