*

Advies & Analyse

AEX op koers voor route naar 538 en 560

zaterdag 5 augustus 2017 06:00

Voorlopig brengt het cijferseizoen geen verandering in het positieve trendbeeld van de AEX. De weekgrafiek laat een gestaag patroon zien van hogere toppen. Enkele weken geleden is daar een hogere bodem aan toegevoegd. Alles wijst erop dat beleggers positief gestemd blijven richting het einde van het jaar. In eerste instantie richten wij ons op de koerstop van mei rond 538. Daarboven komt het koersdoel op 560 in het vizier.

Dit positieve scenario komt alleen in gevaar wanneer het 40-weeks gemiddelde rond 500 in neerwaartse richting wordt gekruist. Dan zou eerst nog het steunniveau rond 510 moeten bezwijken. Erg waarschijnlijk is dat niet. Wel is het 538-niveau van belang en een mislukte doorbraak kan een aanwijzing zijn voor een afnemende koopinteresse. Voorlopig is dat echter niet aan de orde.

Lees ook: Onzekerheid zorgt voor toenemende volatiliteit


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website


The post AEX op koers voor route naar 538 en 560 appeared first on Beleggers Belangen.