*

Advies & Analyse

Deze bank en deze farmaceut gaven wij de afgelopen dagen een verkoopadvies

vrijdag 11 augustus 2017 10:29

Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele verkooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze 20 fundamentele verkooptips van Europese en Amerikaanse aandelen.

Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen beschikbaar.

Vandaag: Deze bank en deze farmaceut gaven wij de afgelopen dagen een verkoopadvies

Santander neemt gok met overname Banco Popular (7 augustus 2017)
Een onverwachte overname voegt een nieuwe risicodimensie toe aan de Spaanse Banco Santander. De bank plukt momenteel de vruchten van het economisch herstel in Zuid-Europa en Latijns-Amerika, maar de ruimte om tegenvallers op te vangen is na de acquisitie beperkt.

Farmaceut Teva in zwaar weer (8 augustus 2017)
Dalende prijzen op de Amerikaanse markt voor generieke medicijnen zetten de winstmarge van Teva onder druk en dwingen het bedrijf om het dividend te verlagen.

Lees ook: Onze internationale tips deden het wel eens beter


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


The post Deze bank en deze farmaceut gaven wij de afgelopen dagen een verkoopadvies appeared first on Beleggers Belangen.