Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 32

Vrijdag 11 augustus 2017 11:10

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: B&M European Value retail
De tip B&M European Value retail heeft in een jaar tijd een fraai totaalrendement opgeleverd van 44%. Door de daling van het Britse pond kwam het rendement in euro’s uit op 37,6%.

Advieswijzigingen en tip van de week:

SBM Offshore voedt hoop
De halfjaarcijfers van SBM Offshore maken weinig indruk, maar de aanwijzingen voor het langverwachte marktherstel stapelen zich op. Toch blijven onzekerheden het bedrijf parten spelen.

Disney ziet er niet goed uit
Disney presenteerde voor de derde keer na elkaar kwartaalcijfers die ons tegenvielen. De belangrijkste divisie, Media Networks daalde nu zelfs in omzet, bij een operationeel-resultaatdaling van 22%.

Groei Facebook houdt nog steeds aan
Facebook is de afgelopen jaren in een immens tempo gegroeid, en deze groei houdt nog steeds aan: in het afgelopen kwartaal steeg de omzet met maar liefst 44,8%. Facebook heeft veel succes met het verkopen van allerlei advertentiediensten op sociale-mediaplatforms.

Tip van de week: Italiaans buitenbeentje
Mediobanca is een Italiaanse zakenbank die de laatste jaren is uitgebreid binnen vermogensbeheer en zich ook steeds meer richt op consumenten. De bank heeft een goede reputatie en is gunstig geprijsd.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven