Advies en analyse

Gratis: aandelen die niet van ophouden weten

Dinsdag 15 augustus 2017 10:53

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse. Volgende week alle buitenlandse aandelen die wij op grond van technische analyse aanbevelen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Vandaag: die Nederlandse aandelen die uitblinken door hun positieve technische beeld.

ASML
ASML weet van geen ophouden (3 augustus)
ASML laat een schoolvoorbeeld zien van een stijgende trend. Die werd in juli vorig jaar ingezet na de doorbraak boven €90.

ForFarmers
ForFarmers in de hoogste versnelling (20 juli)
ForFarmers startte in februari met de huidige stijgende trend, en in de tussentijd heeft het aandeel niet achteromgekeken. Het technische beeld is uiterst positief.

SBM Offshore
SBM komt er zonder kleerscheuren vanaf (3 augustus)
SBM Offshore kent nog steeds een positief technisch beeld. De omslag was in december vorig jaar toen het aandeel boven de weerstand rond €13,50 uitbrak. In de maanden daarna volgde SBM het pad omhoog.

                                           Lees ook: Onze 14 internationale topaandelen


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Ach, als het stijgende is kun je verwachten dat het tij zal gaan keren, hetzij vanwege een correctie, of verandering van trend. Het fundamente zal daarvoor een goede 'verklaring' hebben.., terwijl het gewoon een puur technische achtergrond heeft…. Aandelen, stap er pas in als de grafiek het aangeeft, niet vanwege fundamentele onzinnige redenen….

    Ed 15 augustus 2017 11:28:43